tiistai 11. syyskuuta 2012

Käsintehdyn saippuan pakkausta, kuvia

Pakkasin vihdoin näteiksi itse tekemäni saippuan! Niistä tuli omasta mielestäni todella kauniita. Käytin aaltopahvi, käsintehtyä paperia, pikkuisia tulostettuja tuoteselosteita, rustiikkista narua ja hiukan liimaa. Laitoin ensin pahvin saippuan ympärille, sitten liimasin sen pysymään jämäkästi paikallaan. En kuitenkaan itse saippuaan. Sitten kiinnitin käsintehdyn paperin pienellä liimamäärällä aaltopahviyöhön. jossa luki kyseisen saippuan nimi. Sen jälkeen ympäröin saippuan nätisti luonnonruskealla narulla, joka jälkeen laitoin saippuan taakse, aaltopahvivyön alle pikkuisen tulostetun tuoteselosteen.

Pakkasin todella monta saippuaa. En pysynyt edes laskuissa. Tein ne lahjaksi sukulaisilla muutamat pienet palat, äidilleni, siskolleni ja parhaalle ystävälleni. Siskollani oli 30- vuotisjuhlat, jonne tein hänelle lahjakorin. Siinä oli erilaisia saippuoita niin hiusten, käsien kuin vartalonkin pesuun, huulirasva, kookostuoksuöljy ja ihana sokerikuorinta, joka sisältää omatekoista saippuaa, sokeria, oliiviöljyä ja eteerisiä öljyjä. Äidilleni lähti myös erilaisia saippuoita, huulirasvaa ja kookotuoksuöljy. Tein myös muihin lahjoihin pienet tuoteselosteet ja liimasin ne aaltopahville. Aaltopahviin tein pienen reiän ja kiinnitin sen narulla tuotteeseen. Kortin siskolleni tein myös niin ikään aaltopahvista ja käsintehdystä paperista, jonka kiinnitin narulla koriin. Alla kuvia valmiista lahjapaketeista.

Tässä on kaikki valmiina. Vihreä pahvi ei oikein sopinut kunnolla väreihin, mutta meni paremman puutteessa. :)

Siinä on osa saippuoista valmiina paketeissa.

Paranneltu palvolivesaippua, kuoriva.

Saippuat, huulirasva alla, pieni ruskealasipurkki oikealla alhaalla sisältää kookostuoksuöljyä ja ihanan ylellinen sokerikuorinta koko vartalolle sisältää itsetehtyä saippuaa ja eteerisiä öljyjä. Karkin tuoksuista!

Siskon kori.

Äidille saippuaa, huulirasvaa vasemmassa yläkulmassa ja alhaalla keskellä kookostuoksuöljy.


4 kommenttia:

  1. Upeita tuotteita ja todella kauniita paketteja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :) Oli aikamoinen urakka, mutta se fiilis, kun sai tuollaisia lahjoja antaa. Se oli sen arvoista. :)

      Poista
  2. Paketit ovat todella kauniita! Minä tuskailen aina että miten saisi paketista nättejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielikuvitusta vaan ja Tiimarissa vierailu! Kyllä se siitä! Hyviä ohjeita on esim. Hyvää oloa luonnosta- kirjassa. :)

      Poista