tiistai 11. syyskuuta 2012

Muha nyk. Kärpänen, ihana rescuekoira etsii kotia

Muha on suomennettuna Kärpänen. Hän on oikein toimelias, sekä aktiivinen pikku tyttö ja tarvitsee kiireesti oman kodin! Majailee tällä hetkellä luonani 70 kiloisen tanskandoggipojan ja kahden kissan kanssa Helsingissä. Kärpänen painaa vain 15,2 kiloa ja on helppo, sekä oppivainen tapaus. Ei hauku, ei tuhoa, ei vahdi ruokaansa, vetää, mutta on varmasti opetettavissa hihnassa kävelyn jalo taito. On onneksi sen verran pieni, ettei köykäsempikään ihminen lennä perässä, vaan Kärpänen pysyy hyvin hanskassa. Matkustaa autossa rauhallisesti ja hyppää itse kyytiin.
Kärpänen asuu nyt kerrostalossa. Ei hauku rappukäytävän äänille. Kotona käyttäytyy rauhallisesti ja nukkuu enimmäkseen. Saattaa nousta ylös, jos menen käymään esim. keittiössä. Kiellän seuraamasta ja sitten Kärpänen jää nätisti olohuoneeseen odottamaan.

Tulee luokse kutsusta, (venäjäksi) sekä omasta nimestä ja hakee turvaa omalta ihmiseltä. Suhtautuu hyvin kissoihin. Haluaisi leikkiä heidän kanssaan, mutta meidän kissat ei pahemmin koirista tykkää. Syö tällä hetkellä BARF- ruokaa. Eli raakaa lihaa, luita, sisäelimiä jne. Olen leikannut jo kynnet ja harjasin pientä. Kynsien leikkuu hoituu varmasti helpommin sitten, kun tottuu paremmin omaan ihmiseen. Harjaus sujui todella hyvin. Tyttö pysyi paikallaan nätisti ja rakasti hierontaa! Kärpänen sai kaverini ADHD pennusta (10kk) parhaan ystävän. Ne ovatkin suurinpiirtein saman kokoisia. Leikkivät ja juoksivat yhdessä puistossa. Tyttö on sosiaalinen tapaus, vaikka vähän pelkää ensin uutta koiraa, jos toinen on tunkeileva. Tutustuessaan pyytää leikkimään ja innostaa juoksemaan kanssaan. Hieman arastelee uusia ihmisiä aluksi, mutta tottuu nopeasti. Kärpänen on kuin kotonaan jo nyt. Toivottavasti hän saa pian oman pysyvän kodin!

Yhteydenotot 040 726 9628/Aamu-Usva ja mailitse aamu.usva.niukkanen@gmail.com. Kärpästä saa tulla katsomaan ja rakastumaan pikkuiseen tyttöön!


Linkki Kodittomat Koirat Ry:n sivuille, jonka kautta koiran voi saada itselleen:  http://kodittomat-koirat.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1372:muha&catid=66:koirat-suomessa&Itemid=171

KÄRPÄNEN LÖYSI KODIN!


Hän on niin pieni!

Kaverin kanssa on kiva pötkötellä.

Mmm...possun kylkiluutikut ovat herkkua. Hän syö tässä ensimmäistä kertaa luita ikinä!

Nam nam, hyvää possun kurkkutorvea.

Olen kiltti koiran ja pidän kissoista. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti